doppresent-till-killeAtt hitta doppresent i allmänhet är svårt men att hitta en bra doppresent till en pojke är nog lite extra svårt tycker jag. Till små flickor finns det alltid en massa fina smycken och andra presenter men utbudet av smycken som små pojkar kan uppskatta när de blir lite äldre är inte alltid så lätt. Ett namnsmycke är ju ofta unisex så det kan vara en bra idé att kika lite extra på. Eller varför inte ett smycke i form av en bil som doppresent till den lille pojken?

Men självklart måste man inte köpa smycken i doppresent varken till en liten tjej eller en liten kille. Jag kan tycka att till exempel inredning till barnrum som till exempel en fin tavla eller fotoram eller kanske roliga och annorlunda leksaker blir minst lika bra som doppresent både till en liten pojke och en liten flicka. Även kläder av lite ovanligare märken brukar vara uppskattat – eller varför inte en mysig filt?

Kanske en rolig bil som barnet kan ha stor glädje av när det blir äldre? Den är ju inte bara en rolig leksak utan också en väldigt tuff inredningsdetalj till barnrummet. Denna finns att köpa i Best Kids webshop:

doppresent-till-pojke
Varför inte en fin bil? Rolig och annorlunda doppresent till en liten pojke eller flicka!